Avslutade evenemang

Besök hos ÄFF x 2
20220822 och 20220905

Den 22 augusti hade sommarens bästa fotbollsväder infunnit sig och vi var 35 medlemmar som samlats på Idrottsplatsen för att se ÄFF spela mot IFK Malmö och dessförinnan få lite inför matchinfo av tränaren Roar Hansen.
Olyckligtvis hade Malmöbussen fastnat på E6:an efter en större trafikolycka och deras ankomst till Ängelholm var höjd i dunkel. Efter över 2 timmars väntan, med fika och snack om gamla minnen och inga uppgifter om matchstart lämnade fler o fler idrottsplatsen med oförrättat ärende. Matchen kom sedan igång strax före kl 21 och slutade 1-1.
Vi gjorde då ett nytt försök den 5 september när ett annat Malmölag, Olympic kom på besök. Många av oss återkom, men vi blev  26  st denna kväll. Också denna gång fick vi till fikat lite matchinfo av tränaren Roar Hansen. Även denna match fick 1-1 som slutresultat som var hedrande för hemmalaget som mötte ett välspelat och piggt bortalag.

Besök hos Rögle BK på Catena Arena
220329

Rögle tog emot 69 förväntansfulla medlemmar som alla var nyfikna på det påbyggda 4:e etaget på Catena. Glädjande att 12 av dessa var kvinnor. Förutom rundvandring på översta våningen fick vi i samband med lunchen besök av klubbdirektören Daniel Koch, sportchefen Chris Abbott, assisterande tränaren David Printz, och spelarna Dennis Everberg och Samuel Jonsson. Intressant info om CHL-spelet och förberedelserna inför det kommande slutspelet. Vi tackar Jim för fint arrangemang o planerar ny träff i höst.

Volleybollmatch EVS 

20220316

Den 16 mars besökte vi EVS när dom mötte Lund i den andra kvartsfinalen i damernas SM-slutspel. Det blev en övertygande 3-0 seger och därmed leder EVS med 2-0 i matcher i först till 3 segrar för att ta sig till semifinal, troligtvis då mot Örebro.
Några sena sjukdomsavhopp gjorde att vi var 19 stycken som fick lyssna på en intressant matchgenomgång av EVS tränare, med tillhörande fika.
Vi önskar EVS lycka till i kampen om en ny mästartitel !


Ängelholms FF match
20211010

Under söndagen var 37 medlemmar på plats på Ängelholms Idrottsplats för att se ÄFF:s match mot Varbergs GIF i div 2.
Som inledning fick vi höra tränaren Roar Hansen berätta om årets säsong såhär långt, samt förutsättningarna inför dagens match.
Efter många försök fick man till slut in det avgörande målet, på straffspark 5 minuter före slut, säkert inslagen av den assisterande tränaren Mattias Adelstam som gjorde ett lyckat inhopp i slutet av matchen. Med utökad serieledning ser det mycket ljust ut för att kunna vinna denna serie och därmed avancera till div I.


Förenigsstämma 
20210713

"Hemliga gästen" basketspelaren Dennis Aulander hade ett uppskattat föredrag om hans framgångsrika karriär. Här visas några delar av hans presentation.
 

Föreningsstämma 

200311

 

Aktivitet med Lars Jacobsson och Ulf "Utta" Eriksson

200131